Un premi o reconeixement per a una empresa suposa una bona oportunitat per donar-se a conèixer i aconseguir una promoció important del projecte. Des d’un altre punt de vista, pot suposar un element motivador per a les persones de la plantilla, que els animi a seguir treballant, sobretot en els difícils inicis de l’etapa de llançament.


S’ha de dir també que molts premis ofereixen una dotació econòmica que pot suposar una via de finançament addicional per a l’empresa. Aquí trobareu informació sobre alguns dels premis emprenedors més rellevants d’Espanya:
          

  

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada per Caixabank a través de Day One, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses de recent creació que tenguin un major potencial de creixement. El Govern de les Illes Balears, a través de l’IDI i el Parc BIT, és l’organitzador territorial a Balears. 

Dirigits a empreses tecnològiques i innovadores d’Espanya i Portugal, amb un elevat potencial de creixement, i l’inici d’activitat del qual va ser posterior a l’1 de Gener de 2016. Les candidatures es presentaran online des del 24 d’Octubre fins al 4 de Desembre de 2019.

S’atorguen 19 premis territorials amb una dotació econòmica de 5.000€, i 6 premis sectorials amb una dotació de 15.000€. Es guardonarà a les millors empreses dels sectors:

  • AgroFood (indústria agroalimentària),
  • Health (salut),
  • Sènior (serveis per a gent gran),
  • Mobility (solucions de mobilitat),
  • PropTech (serveis per al sector immobiliari),
  • i Impact (projectes d’impacte social).

A més de la dotació econòmica, els premis permeten accedir a programes d’acompanyament d’alt nivell com el Ignite Fast Track a Cambridge o un programa en Silicon Valley que organitza Esade en col·laboració amb la Singularity University.

Els guanyadors sectorials tindran accés a un programa de mentoring amb l’acompanyament d’experts del grup CaixaBank.

Presenta tu candidatura hasta el 4 de diciembre: www.f6s.com/emprendedorxxi/apply

+ Info www.emprendedorxxi.es

Premi en Responsabilitat Social del Consell de Mallorca

L’objectiu és premiar les bones pràctiques o iniciatives en govern corporatiu, desenvolupament sostenible, gestió de persones polítiques ambientals i acció social.

Premis Connect’up

Connect’up és un programa organitzat pel GrupSerra, patrocinat per CaixaBank i obert a la col·laboració de totes les empreses i entitats que creguin en un futur millor per a la nostra economia, amb l’objectiu de difondre la innovació i emprenedoria. Convocatòria 2019 – Tancada

Premi OpenTalent BBVA

Premis a la solució més innovadora per la  transformació del sector financer.

XVII Consurs de premis als millors projectes empresarials

És un concurs promogut per Palma Activa  que té com a objectiu detectar noves iniciatives empresarials i estimular-ne la posada en marxa, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma. Convocatòria 2019 – Tancada

Premi Emprendedors Fundació Everis

Premis destinats a nous models de negoci en l’economia digital, biotecnología i salut i tecnologies industrials.

Lanzadera

Busca persones amb una idea o projecte empresarial innovador. Inscripcions fins el 4 de novembre de 2019

Premis CAEB-Santander a la Innovación Empresarial para Pymes Candidatures fins el 31 de octubre de 2019

Destinat a Pimes que aposten per la innovació com a estratègia de consolidació i creixement.

Premios CEPYME

Pretén promoure el reconeixement social de la figura de l’empresari.

Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social

Reconèixer públicament i premiar les pràctiques i les trajectòries exemplars que puguin ser referents i inspiradores dins el context de la responsabilitat social.