Un premi o reconeixement per a una empresa suppose una bona oportunista per donar-se a conèixer i aconseguir una Promoció important del projecte. Des d’un altre punt de vista, pot suposar un element motivador per a les persones de la plantilla, que els animi a seguir treballant, sobretot en els difícils inicis de l’etapa de llançament.
 
S’ha de dir també que molts premis ofereixen una dotació econòmica que pot suposar una via de finançament addicional per a l’empresa. Aquí trobareu informació sobre alguns dels premis emprenedors més relevants d’Espanya:      
  

Arriba la 14a edició dels Premis Emprenedor XXI, una iniciativa impulsada per CaixaBank a través d’DayOne, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les joves empreses amb més potencial de creixement, obrint portes cap a noves oportunitats. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través d’ENISA. L’administració de la Comunitat Autònoma col·labora en l’organització del premi a través de l’IDI i la Fundació Bit.

Els Premis EmprenedorXXI atorguen 19 premis territorials amb una dotació econòmica de 5.000 €, un per a cada CCAA a Espanya i dos per a Portugal.

Els participants també podran presentar la seva solució per a algun dels 8 Reptes EmprenedorXXI 2020 i rebre un premi de 15.000 €. Tens la solució als reptes de futur?

  1. CiudadXXI. Solucions per a transformar les nostres ciutats en llocs més sostenibles, assegurances, connectats i adaptats.
  2. ViveXXI. Propostes per a la digitalització, nous models de negoci i reactivació de el sector hoteler, restauració, oci i turisme.
  3. BienestarXXI. Millores per a la salut dels ciutadans.
  4. SemillaXXI. Idees per a la transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.
  5. PlanetaXXI. Propostes innovadores enfocades a la sostenibilitat mediambiental i a construir un planeta millor per a les joves generacions.
  6. BancaXXI. Solucions per crear un nou model de banca més proper a client.
  7. JuntosXXI. Cerca d’iniciatives d’Impacte Social.
  8. DeeptechXXI. Solucions per a augmentar la competitivitat i pes de la indústria gràcies a la ciència i la transferència tecnològica.

A més de la dotació econòmica, els Premis EmprenedorXXI permeten accedir a programes d’acompanyament internacional d’alt nivell com Moonshot Thinking, organitzat per ESADE en col·laboració amb experts de Silicon Valley, i a un programa de mentoring amb l’acompanyament d’experts de cada sector.

Addicionalment, podran participar en les iniciatives Dia de l’inversor EmprenedorXXI i optar al programa DayOne Open Innovation, dotat amb 15.000 € per realitzar un pilot amb Caixabank.

No tanquis aquesta porta! 

Si tens una microempresa o PIME de base tecnològica i innovadora a Espanya o Portugal, amb un elevat potencial de creixement i l’inici d’activitat sigui posterior a l’1 de gener de 2017, presenta la teva candidatura a través de la pàgina web www.emprendedorxxi.es del 3 de novembre fins el 4 de desembre de 2020.

Apunta’t al nostre butlletí per estar al dia de les darreres novetats

L’Associació de Centres Promotors de la Excel·lència CEX convoca aquest Premi amb el propòsit de contribuir a l’intecanvi de bones pràctiques de gestió entre les empreses i altres organitzacions.

Els candidats hauran d’acreditar una bona pràctica d’integració dels ODS en el model de gestió que hagi permès a la companyia fer un salt qualitatiu en la seva gestió, amb resultats mesurables i rellevants.

Més informació i Premis CEX 2020

Apunta’t al nostre butlletí per estar al dia de les darreres novetats

 
Amb la finalitat de reconèixer els esforços i el mèrit de les empreses industrials espanyoles en l’àmbit de la digitalització, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de la seva Secretaria General d’Indústria i de la Pime.

L’objectiu d’aquests Premis és atorgar un major prestigi social al sector industrial, presentant-lo en un entorn de qualitat i d’excel·lència, reconeixent els mèrits de les empreses industrials que destaquin pels seus projectes i accions de digitalització i pels seus plans d’innovació en matèria d’organització i processos sota les principals dimensions que defineixen el paradigma de la Indústria Connectada 4.0: Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures i Productes i Serveis.

S’estableixen dues modalitats de Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0:

Connect’up és un programa organitzat pel GrupSerra, patrocinat per CaixaBank i obert a la col·laboració de totes les empreses i entitats que creguin en un futur millor per a la nostra economia, amb l’objectiu de difondre la innovació i emprenedoria. 

En aquesta tercera edició 2020, gairebé s’ha superat la barrera del centenar d’inscrits en el concurs que rastreja el talent innovador de Balears.

En la categoria Start, s’han presentat 70 iniciatives, de les quals 15 passaran a la final. En l’altra categoria del concurs, Grow, es triaran 8 finalistes.

El 7 de setembre començarà un intens programa de formació i mentorització per als projectes presentats.

Més informació

Apunta’t al nostre butlletí per estar al dia de les darreres novetats

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut, ha convocat els Premis Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació i ajudes per iniciar l’activitat empresarial. La convocatòria s’adreça als titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys i agrupacions d’aquests joves que vulguin impulsar projectes de negoci des de l’autoocupació.

La convocatòria 2020 està tancada des del 24 de setembre de 2020.

Estan prevists sis premis i ajudes, que s’atorgaran de la forma següent:

◦ Un primer premi, dotat amb un import de 3.000 €, que s’atorgarà al millor projecte d’autoocupació. Aquest projecte també podrà rebre una ajuda de 5.000 € per a la posada en marxa.

◦ Dos segons premis, dotats amb un import de 2.000 € cada un, que s’atorgaran als dos projectes més ben valorats després del primer premi. Aquests dos projectes també podran rebre una ajuda de 3.750 € cada un per a la posada en marxa.

◦ Tres tercers premis, dotats amb un import de 1.000 € cada un, que s’atorgaran als tres projectes més ben valorats després dels atorgats com a primer i segons premis. Aquests tres projectes també podran rebre una ajuda de 2.500 € cada un per a la posada en marxa.

La selecció dels projectes guanyadors dels premis i de les ajudes es realitzarà en dues fases: a la primera, es seleccionaran un màxim de 15 projectes de negoci a partir de la documentació presentada i el vídeo de motivacions dels participants.

Es proposarà un màxim de 15 projectes que tendran dret a la realització d’un curs de creació d’empresa, dividit en 4 mòduls, que organitzarà i impartirà l’IDI, que col·labora en aquesta convocatòria.

Més informació

Apunta’t al nostre butlletí per estar al dia de les darreres novetats

Premi en Responsabilitat Social del Consell de Mallorca

L’objectiu és premiar les bones pràctiques o iniciatives en govern corporatiu, desenvolupament sostenible, gestió de persones polítiques ambientals i acció social.

Premi OpenTalent BBVA

Premis a la solució més innovadora per la  transformació del sector financer.

XVII Consurs de premis als millors projectes empresarials

És un concurs promogut per Palma Activa  que té com a objectiu detectar noves iniciatives empresarials i estimular-ne la posada en marxa, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma. – 

Premi Emprendedors Fundació Everis

Premis destinats a nous models de negoci en l’economia digital, biotecnología i salut i tecnologies industrials. 

Premis CAEB-Santander a la Innovació Empresarial para Pymes 

Destinat a Pimes que aposten per la innovació com a estratègia de consolidació i creixement.

Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social

Reconèixer públicament i premiar les pràctiques i les trajectòries exemplars que puguin ser referents i inspiradores dins el context de la responsabilitat social.

Apunta’t al nostre butlletí per estar al dia de les darreres novetats