Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada per Caixabank a través de Day One, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses de recent creació que tenguin un major potencial de creixement. El Govern de les Illes Balears, a través de l’IDI i el Parc BIT, és l’organitzador territorial a Balears. 

Gràcies a la col·laboració públic privada, és el premi millor dotat econòmicament d’Espanya. Addicionalment, incorpora un programa d’acompanyament dirigit a millorar les possibilitats d’èxit a l’accés al finançament especialitzat i al mercat global.

En aquesta edició totes les empreses opten als següents premis:

– Premi a l’empresa amb major potencial de creixement en la seva comunitat autònoma: aquest premi es competeix entre totes les candidatures de la Comunitat Autònoma independentment del seu sector.

– Premi a les empreses amb major potencial de creixement dins el seu sector: aquest premi es competeix a nivell estatal entre les empreses del mateix sector. Els sectors són els següents:

  • Agro Tech: producció agropecuària, Tecnologia i productes per a la indústria agroalimentària, Transformació i elaboració de productes agrícoles i alimentaris
  • Health Tech: terapèutic, Diagnòstic i Desenvolupament de tecnologies mèdiques
  • Commerce Tech: negocis B2C amb transaccionalitat online, e-commerce, Marketplaces, Gaming, Mobile, E-Talent
  • Fin&Insur Tech: productes i serveis vinculats al sector financer i assegurats
  • Tourism Tech: negocis i plataformes digitals vinculades al sector
  • Impact Tech: projectes digitals vinculats a fins socials

Les candidatures es poden presentar fins el 12 de desembre de 2018 a les 3:00h.

+ Info www.emprendedorxxi.es