Necessites formació per a emprendre un projecte empresarial?

T’oferim una plataforma de cursos per a empreses i emprenedors totalment en línia i gratuïta.

Curs bàsic per a emprendre: ofereix les nocions bàsiques per a iniciar una empresa amb èxit.

El contingut del curs s’estructura en 18 blocs sobre l’anàlisi de la idea, el model de negoci, i les diferents parts que conformen el pla d’empresa. En cada bloc trobaràs un vídeo, un document explicatiu, i un test per a valorar el coneixement adquirit.

Vols que la teva empresa sigui més sostenible?

Curs de sostenibilitat per a la transformació cap a l’economia verda: sens dubte, la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic s’ha convertit en una prioritat per a la societat, institucions i empreses. Aquesta inquietud per tenir models de negoci més sostenibles ha contribuït a fer un punt diferenciador en el mercat.

T’agradaria incorporar les noves tecnologies en la teva empresa?

Curs de digitalització per a la transformació a l’economia digital: Un dels principals motius per a digitalitzar el teu negoci és l’estalvi de costos i temps, però hi ha més. Digitalitzar el negoci permet identificar tots els processos necessaris per al creixement de l’empresa.

Gràcies a la flexibilitat que permet la formació en línia, et podràs planificar el teu aprenentatge on i quan vulguis.

Els cursos compten amb una terminologia molt didàctica i senzilla per a aclarir les qüestions més rellevants tant per a la posada en marxa d’un projecte com la incorporació de la digitalització o de la sostenibilitat en el negoci.

Coneix la programació de jornades, tallers i cursos gratuïts per a emprendre en la secció de jornades i tallers o en la de webinars.

Per a poder accedir als cursos gratuïts per a empreses i emprenedors és necessari registrar-se en el: Portal formació o si ja tens compte, accedeix: Accedir al portal formació