ferEmpresa

Espai de col·laboració entre persones emprenedores

Iniciar un projecte és difícil i normalment es duu a terme en solitari. Així mateix, ens trobem amb el hàndicap de la falta de finançament que ens obliga a buscar altres mecanismes de relació i intercanvi que ens ajudin a posar en marxa el negoci. 

Per tot això, l’IDI ha creat ferEmpresa, un programa públic que té com a objectiu fomentar la col·laboració entre emprenedors.

Pots participar d’aquestes trobades de dues maneres diferents i complementàries:

Trobades de networking entre emprenedors. De manera periòdica s’organitzen tallers on a través d’una dinàmica es podran donar intercanvis de coneixement, col·laboració en projectes o complementar la teva activitat. 

En aquests tallers aprendràs a comunicar el teu projecte i a contrastar la informació amb altres usuaris que necessiten el mateix. És necessari escoltar altres opinions per a millorar i oferir un servei o producte que s’adapti a les necessitats reals dels vostres clients. 

A més, gràcies a millorar la comunicació, t’ajudarà a captar l’atenció d’inversors, socis  o clients.

Trobaràs les pròximes dates programades en la secció de formacions i tallers.

Catàleg de projectes, ferEmpresa en línia. 

Pots buscar col·laboració i oferir-la a altres emprenedors publicitant el teu projecte en la plataforma virtual de ferEmpresa en línia. 

En aquesta secció podràs anunciar el teu projecte almenys 6 mesos. Durant aquest període un orientador t’ajudarà a trobar altres perfils que poden ser compatibles amb el teu per a aconseguir que tots dos sumeu i aconseguiu posar-ho en marxa.

Registra’t en la plataforma i comença a col·laborar: Plataforma virtual ferEmpresa En línia