PRESTACIONS EXTRAORDINÀRIES

Si ets autònom o autònoma i les teves activitats queden suspeses per l’estat d’alarma o la teva facturació cau més d’un 75% respecte del període de facturació del semestre passat, pots demanar una prestació fins que acabi l’estat d’alarma.

S’ha de mantenir l’alta en el règim especial corresponent durant el temps que l’activitat estigui suspesa. L’autònom o autònoma quedarà exonerat de cotitzar des del primer dia del mes en què s’adopta la mesura de tancament fins el darrer dia del mes següent a què s’aixequi aquesta mesura.

Més informació i pròrroga aquí

Si ets autònom o autònoma afectat per la suspensió temporal de tota la activitat a conseqüència de la resolució d’una autoritat competent com a mesura de contenció a la propagació de la Covid-19.

Més informació aquí

Destinada als treballadors autònoms que no puguin causar dret a la prestació per cessament d’activitat i treball per compte propi o a la prestació ordinària per cessament d’activitat per no reunir el període de carència requerit.

Més informació aquí 

Destinada als autònoms i autònomes de temporada amb activitat entre els mesos de juny i desembre, l’únic treball del qual al llarg dels dos darrers anys hagi estat per compte propi.

Més informació aquí 

Etiquetas: Sin etiquetas

Los comentarios están cerrados.