Ajudes per a sostenir l’activitat econòmica

Flexibilitat en els contractes dels subministraments aigua i electricitat: Es podran realitzar la suspensió o modificació temporal dels contractes d’electricitat i aigua dels quals les persones per compte d’altri i empreses que siguin titulars dels mateixos durant l’estat d’alarma.

La volta a les condicions habituals serà en un termini de tres mesos després de la variació d’aquests contractes, en forma de reducció de potència o de cabal per exemple, no comportaran cost ni penalització.

  • Els autònoms i autònomes que hagin cessat la seva actividad a causa de la Covid-19 que compleixin els requisitsestablerts.
  • Els autònoms i autònomes que a, causa de la Covid-19 hagin vist disminuïda la seva facturació en un 75% respecte al semestre anterior que compleixin els requisits establerts.

Sol·licitud Bo Social

EL BO SOCIAL DE ELECTRICITAT ÉS UN DESCOMPTE EN LA FACTURA ELÈCTRICA:

  • Un 25% per a consumidors vulnerables que compleixin els requisits establerts.
  • Un 40% per a consumidors vulnerables severs que compleixin els requisits establerts.
  • Un 50% per a consumidors en risc d’exclusió social.

Sol·licitud Bo Social

Més informació sobre les Mesures impulsades pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic davant el brot de COVID-19
ciudadano@idae.es
913146 673,  de10 a 14, de dilluns a divendres

 

Suspensió de factures d’electricitat, gas natural i productes derivats del petroli: Es permet la suspensió del pagament de les factures que corresponguin a períodes de facturació que continguin dies integrats en l’estat d’alarma, incloent tots els seus conceptes de facturació.

Si ens acollim a aquesta mesura, no es podrà realitzar canvi de comercialitzadora mentre no s’hagi completat la seva regularització.

Més informació sobre les Mesures impulsades pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic davant el brot de COVID-19
ciudadano@idae.es
913146 673,  de10 a 14, de dilluns a divendres 

Ajornaments de la hipoteca dels locals i centres de treball: Es concedeix una moratòria del deute hipotecari dels immobles afectes a l’activitat econòmica on els empresaris desenvolupin l’activitat.

Més informació: Habitatge i allotjamentGuia de facilitació d’accés a les mesures

Servei d’atenció sobre ajudes d’habitatge (Govern)
900 107 920

L’Ingrés Mínim Vital és una prestació dirigida a prevenir el risc de pobresa i exclusió social de les persones que viuen soles o estan integrades en una unitat de convivència i manquen de recursos econòmics bàsics per cobrir les seves necessitats bàsiques.

Tràmit a la Seguretat social

Etiquetas: Sin etiquetas

Los comentarios están cerrados.