L’objecte d’aquesta convocatòria té per objecte regular la concessió d’ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable als projectes empresarials singulars que contribueixen a la transformació del model econòmic i social liderats per dones de l’illa de Mallorca.

Beneficiàries:

  • La dona treballadora autònoma, donada d’alta o que es donarà d’alta en el termini d’un mes, des de la notificació de la resolució de la concessió, com a treballadora autònoma al Règim Especial de Treball Autònom de la Seguretat Social (RETA).
  • Les organitzacions empresarials amb qualsevol forma jurídica fundats o liderades per dones, és a dir, amb presència exclusiva de dones en el Consell de direcció o al Consell d’Administració. Si l’organització empresarial té plantilla aquesta ha d’estar formada mínim en un 60% per dones.

Termini de presentació de sol·licituds: del 18 de desembre de 2020, fins que s’exhaureixi el crèdit disponible. Per tant, la convocatòria es mantindrà oberta fins que es dicti i es publiqui una resolució a aquest efecte. 

Més informació i tràmits

Convocatòria BOIB